case western reserve university VEALE PARKING GARAGE

Cwrupark
Model
exterior-2_edit
exterior-1
exterior-2-square

Case Western Reserve University retained Payto
Architects to design a re-facing of the existing
parking structure to aesthetically match the
adjacent Veale Convocation Center. The project
entailed designing and detailing a brick and stone
cladding system for the outside face as well as
aluminum grille work for the openings in the
garage. Delicate care was taken in the design
process so that the façade of the structure would
harmoniously fit into the context of the campus
where it is located. In addition to cosmetic
additions to the structure, a hydraulic elevator
and machine room were added to the existing
stair tower as well as some revisions to the stair
itself.

  • Facebook Social Icon

Payto Architects © 2020 All Rights Reserved

exterior-2_edit