kent state university GEAUGA CAMPUS EXPERIENCE

Desk
Stacks
Quiet Lounge
Quiet Lounge 2
Corridor

Payto Architects has completed several projects for the KSU Geauga Campus. The first of these was a commission to reconfigure the existing library and create a multimedia center which better serves the needs of the student population and community at large. This renovation also included a Student Success Suite which provides specialized student services and tutoring. Because of the success of the library renovation in creating a new image for the campus, Payto Architects was asked to design the renovation of the adjacent lobby into a quiet lounge for students and staff. The new Quiet Lounge is the only space on campus dedicated to student life and provides a space for students to socialize and study between classes. The space also serves as an Information Center for the campus, and features a Donor recognition display for the sponsors and founders of the campus.

  • Facebook Social Icon

Payto Architects © 2020 All Rights Reserved