cleveland clinic foundation - lutheran hospital DR TED & JEAN CASTELE LEARNING CENTER

Front
Side
Lobby
Wet Lab
Lab

The Cleveland Clinic, one of the world's leading medical facilities, commissioned Payto Architects to renovate the circa 1970's auditorium and pre-function space into a state of the art, interactive learning center. The 165 seat auditorium is connected to a state of the art Wet Lab through an audiovisual system which allows the audience to view and interact with those performing the procedures. This creates a surgical learning environment for 165+ particpants. This project was constructed in the lower level of Lutheran Hospital, Payto Architects worked closely with the contractors to ensure that construction did not interrupt or disrupt hospital functions in any way. 

awards
2004 Builders Exchange Award - casework 

Related Projects:
Cleveland Clinic Foundation Wet Lab

  • Facebook Social Icon

Payto Architects © 2020 All Rights Reserved